Drevet av FlexWeb AS

(+47) 45059000

Stikkord: nettbutikk

Nå er vi endelig på lufta. Navneendring til FlexWeb AS har vært planlagt en stund, og nå begynner vi å rulle ut navnet og konseptet. Estrategi.no kommer til å bestå, men vi vil forandre nettsiden etterhvert. Forhåpentligvis til det bedre.

Continue Reading…

Read More

I lengre tid har vi utviklet og finpusset den nye søkemotoroptimaliserte nettbutikk løsningen – og de første pilotkundene er «live» med full trøkk.

Som ekspert innen søkemotoroptimalisering har jeg bygget inn mange flott funksjoner som virkelig kommer til sin rette i nettbutikken. Erfaringene er fantastiske!

Den første nettbutikken fikk i løpet av kort tid i overkant av hundre 1. side plasseringer i Google, som alle henter besøkende inn til nettbutikken fra Google.

Les mer på Responspartners side om EasyCart, og ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om å lage nettbutikk med denne løsningen.

Mvh

Preben – Responspartner Norge AS

 

Continue Reading…

Read More

Nettbutikk ikke kjøpeEr du klar over at du som markedsfører kan lære kundene dine å ikke kjøpe – utenom når du har virkelige gode tilbud (som du ikke tjener penger på)?

Vær forsiktig med hvordan du «trener» dine kunder…

Continue Reading…

Read More

Resultatet er nedslående. Relativt lite skiller de norske nettbutikk-løsningene, og kritiske funksjoner mangler fortsatt hos samtlige.
Continue Reading…

Read More
Enhanced by true google 404 wordpress plugin
Hopp til verktøylinje