Drevet av FlexWeb AS

(+47) 45059000

Stikkord: google

Store seriøse nettsider mistet over 90% av rangeringene i Google, nesten over natten. Mindre nettsteder så også store endringer. Men ikke mine nettsider. Hvordan gikk det med deg? Hvordan kan du søkemotoroptimalisere nettsiden din nå?

Continue Reading…

Read More

Hva gjorde Google i 2009 som påvirker deg?
Hva skjedde med Google i 2009 – og hvordan vil det påvirke din business fremover? – Her er litt innsikt inn i «store G»
Continue Reading…

Read More

De fleste benytter Google som sin søkemotor, her kommer tre tips om Google de færreste er klar over.

1. Kalkulator
Skriv inn for eksempel 2 + 2 og klikk søk.
Da regner Google ut svaret.

2. Define
Skriv DEFINE:temaord og Google definerer ordet for deg.
Fungerer best på engelsk

3. INURL
Skriver du INURL:søkeord vil Google vise linker som
har dette ordet i selve URL’en (linken).

Bonustips:
I Google kan man stille inn språkinnstillinger. Logg deg inn på maskin til kollegaen din i pausen. Endre språket til Swahili, da blir han sikkert glad.

God helg folkens !!

Continue Reading…

Read More

Har du lagt merke til noe nytt i Google? – Nå har Google blitt smartere, og gjør det enklere å søke seg frem til det man egentlig leter etter:

Prøv et søk på «bruke eee til server» (eee er betegnelsen på en liten Pc fra Asus), og søket er relatert til at jeg vurderer en bitteliten server 🙂

Uansett, nederst vil du se at det står mange potensielle liknende søkefraser. Dette er basert på Googles index over søk som gjøres av folk som søker på eksempevis «eee+ server» og liknende fraser.

På denne måten hjelper nå Google deg med å lettere finne frem til beslektede begreper, og gjør det derfor lettere for deg å finne frem i jungelen av informasjon som ligger der ute.

Som du ser er ikke nødvendigvis alle «relevante begrep» helt relevante,  men det gir jo brukeren en mulighet til å foreta et alternativt søk uten å måtte tenke seg om (ref. til mn tidligere bloggpost om tenking…)

 

 

Continue Reading…

Read More
Enhanced by true google 404 wordpress plugin
Hopp til verktøylinje