Om Estrategi – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Om Estrategi

Hvem og hva er “Estrategi”?

Dette er et nettsted som fokuserer på å hjelpe deg som driver med salg og markedsføring på nett i en eller annen sammenheng. Ønsket er at du kan hente tips, idéer, inspirasjon og hjelp til bedre å lykkes selv. Samt et nettsted der du kan bidra, og få igjen i form av kontakter, lesere og forhåpentligvis kunder.

PS: Sjekk ut Podcasten “Markedskanalen”. Du kan se episoder på YouTube på kanalen “Markedskanalen” og på Facebook på siden “Markedskanalen

Nettstedet tilhører Preben Sangvik, som også driver profesjonelt med markedsføring og salg med internett som hovedkanal gjennom Responspartner AS og hjelper bedrifer med å lage selgende hjemmeside med EasyEdit

Estrategi er en av pionerene innen salg og markedsføring på nett i Norge!

Pionér betyr at man er svært tidlig ute, og vi startet før folk flest brukte internett. De første artiklene ble publisert i 1999, og allerede den gangen var vi opptatt av hvordan internett kunne tjene som en god markeds- og salgskanal.

Vi var tidlig ute med å advare mot de “kule” flash-introene, og anbefalte å holde fokus på god salgstekst og god salgsflyt. (Noe som var bortprioritert og tilsynelatende ikke så viktig i hyperspace…) – Og det er fremdeles den beste måten å selge på nett på.

Tidligere var hovedfokuset på nybegynnere og gründere, og den gangen inkluderte det alle. Internett var nytt. – I 1999 var alle nybegynnere, – også Komplett.no, Elkjop.no og andre som i dag er store.

Nå er det betydelig annerledes; en del av oss er som “veteraner” å regne. Men de samme psykologiske prinsippene gjelder fremdeles. Internett utvikles, og fenomener som blogging, Facebook, Twitter, Instagram etc har kommet. Og flere kommer garantert.

Estrategi hjelper fremdeles både “ung og gammel” i dette faget, og vi holder oss selv oppdatert løpende.

Hjelp til bedre bruk av Estrategi.no

Du kan få en del hjelp på estrategi.no. Både til bedre markedsføring, bedre salgsbudskap og bedre salgsprosess. Resultatet er at du kan få bedre salg og mer inntekt. Dét er vårt mål.

Estrategi tilbyr deg:

  • Inspirasjon og gode løsninger til mer effektiv markedsføring
  • Hjelp til bedre salgsprosess
  • Gode innspill

Slik kan Estrategi hjelpe deg:

Artikler om aktuelle tema

Nye artikler legges ut fortløpende, og skribentene er både “legfolk” og fagfolk med doktorgrad. Mange av artiklene er praktisk rettet, slik at du kan få hjelp i praktiske faser med markedsføring og salg på nett.

Blogg om salg og markedsføring på nett

Det er stadig endringer, ny informasjon og nye tips til hvordan man kan bli bedre innen salg og markedsføring på nett. Derfor blogger vi om dette på Estrategi.

Noen ganger kan det være små forskjeller på et blogginnlegg og en artikkel, men det er meningen at en artikkel er en “evergreen” – mens blogginnlegg er mer “her og nå”.

Bloggen er til for å holde seg mer oppdatert, eller dele tanker og idéer.

Forum der du kan stille spørsmål og svare

Du kan stille nær sagt alle typer spørsmål i forumet, og i de fleste tilfeller få gode svar fra andre “estrategister”. 🙂

Målet er at du kan få hjelp, – og gi hjelp, slik at vi alle får en bedre hverdag, markedsføring og salg.

Egen profil og kontaktnettverk

Du kan utnytte din profil her på Estrategi. Både få oppmerksomhet, kunder og linker.

Du er fri til å markedsføre deg selv og dine produkter og tjenester på din profil. Hvér gang du poster i forumet, skriver en “status”, skriver et blogginnlegg eller en artikkel – vil det linkes til din profil.

Med andre ord: Jo mer aktiv du er på Estrategi, jo flere linker får du til din profil – og jo mer effekt får linkene du har der til din(e) hjemmeside(r).

Du kan også bygge et kontaktnettverk her, der du ber om å bli kontakt med en person på lik linje som på Facebook.

Kjapp historikk 
Estrategi.no ble startet opp av Reimar Vetne og Mads Olsen i 1999. Siden den gang har Estrategi.no stått til tjeneste, motivasjon og lærdom for mange tusen mennesker i Norge og Skandinavia. Høsten 2006 overtok jeg (Preben Olsen Sangvik) eierskap og driftsansvaret, og samtidig begynte planleggingen av videreføringen. Våren 2007 ble Estrategi.no lansert i versjon 2. Høsten 2008 ble versjon 2.1 lansert, og mars 2009 ble Estrategi versjon 3 lansert med forum, grupper, blogger, PM og mer til.
Tidlig i 2010 valgte jeg å endre fokus i  større grad over på prosjektene og kundene vi har i Responspartner AS, og det ble et “være eller ikke være” for Estrategi. Estrategi ble nesten lagt dødt, med noen få oppdateringer en sjelden gang.

I 2019 bestemte jeg meg for å samkjøre den nystartede podcasten “Markedskanalen” med estrategi.no og har til hensikt å gi deg levende og inspirerende podcast-episoder som kan hjelpe deg å lykkes bedre med ditt firma.

Ansvar og kontaktperson
Ansvarlig: Preben Olsen Sangvik (Mob 90192708 )
Er det skrevet noe på Estrategi.no, enten i artikler eller blogger som du ønsker se fjernet? – I så tilfelle ber vi deg ta kontakt med meg.
Estrategi.no består i høy grad av brukergenerert innhold og mesteparten publiseres uten forsjekk. Derimot leser vi gjennom det vi rekker og fjerner/ endrer på det vi oppdager som er på kanten av/ eller i direkte konflikt med god etikk og vurderingsevne.
Relasjon: 
Preben Olsen Sangvik er aktiv eier i Webfirmaet AS som driver med markedsføring på internett,synlighet i Google, strategi og hjelp for næringsdrivende. Har du behov for hjelp til strategi for best mulig internett markedsføring så ta kontakt.