Markedskanalen – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Archive

Category Archives for "Markedskanalen"

Dette er Preben Sangvik sin podcast om markedsføring og salg på nett. Jeg har som mål å gi deg kunnskap og teknikker som du kan bruke i dag, på ditt nettsted. Har du ikke nettsted så kan du vurdere om du skal lage ditt nettsted med EasyEdit.no

Hvordan øke salget med å gi de rette valgmulighetene?

Hva  kan du lære av en unge i TRASSALDER om hvordan du kan øke salget ved å gi de rette valgmulighetene?

Jeg hentet datteren min i barnehagen. Hun ville ikke holde meg i hånden på vei hjem, men det ville jeg fordi det er en del biltrafikk der. Da testet jeg ut en salgsteknikk som fungerte godt i møbelbransjen, og i alle bransjer jeg har jobbet i.

Hvordan gikk det? – Hør historien under her, og få også vite hvordan du kan bruke teknikken til å få flere som bestiller fra deg.

Sjekk også Markedsgruppa på nett

Vis merDu kan se mer på markedskanalen.no

Selg mer – ved å kutte fremmedordene på hjemmesiden

Visste du at bruk av fremmedord kan redusere salget ditt?

Veldig mange, meg selv inkludert, har lett for å bruke faguttrykk og fremmedord i tekstene på nettstedet. Noen ganger (jeg nevner i videoen når) så er det bra, men i de fleste tilfeller så dreper fremmedordene salget. Eller i alle fall stjeler salg fra deg.

Se videoen her, og jeg forteller deg hvorfor jeg begynte å tenke på det, og hva du kan gjøre med det:

Hvordan bevege din kunde til å kjøpe (fra deg)?

Man kan henge seg opp i annonser, søkemotoroptimalisering, kampanjer, rabatter med mer. Men det er ikke det som gir deg kundene du egentlig vil ha. Og heller ikke det som vil hjelpe deg å virkelig øke salget ditt.

Du ønsker folk som kjøper fra deg, fordi de VIL ha det du selger. Men hva får de til å egentlig ville ha det du selger?

Hvordan beveger du din kunde til å kjøpe – fra deg?

PS: Jeg har nå startet “Markedskanalen” på YouTube, der jeg ønsker å gi deg kunnskap og verktøy som hjelper deg å bygge ditt firma.  Følg meg på YouTube, og/ eller på Facebook-gruppen.

PPS: Du kan også laste ned “5 hemmeligheter som gir mer salg” fra Markedskanalen.no

 

Sjekk ut podcasten “Markedskanalen”!

I mars 2011 fikk jeg idéen for første gang, men turte ikke gjøre noe med den…

Jeg trodde alt måtte være perfekt…

..og jeg trodde ikke jeg var god nok…

Men jeg innser at jeg sitter på en del kunnskap som kan kanskje hjelpe deg å lykkes med ditt nettsted?

F.eks:

5-dobling av salget:
Bare én enkelt liten ting jeg lærte fra en annen person gjorde at jeg 5-doblet salget på mitt nettsted den gangn. Ja, 530% mer salg faktisk.

Og det var noe som alle kan gjøre på sine nettsteder. Det fungerer på blogger, på hjemmesider og nettbutikker. Det fungerer overalt, og det er noe jeg vil snakke om og vise i podcasten.

Har du lyst til å vite hvordan jeg 5-doblet salget – med en veldig enkel løsning?

– Se podcast-episodene (video) her:
Markedskanalen på Facebook
Markedskanalen på YouTube

Mvh
Preben Sangvik

Hvordan få flere kundereferanser?

Det som overbeviser folk aller mest om å kjøpe fra deg eller henvende seg til deg, er ikke det du skriver om deg selv. Men det andre sier om deg…

Så hvordan kan du få tak i flere og gode tilbakemeldinger fra dine kunder, og hvordan kan du få flere til å ville bli referanser?

PS: Liker du denne podcast episoden? Lik Facebook-siden og få nye episoder opp i din Facebook-feed automatisk: Lik “Markedskanalen” på Facebook

Her deler jeg en teknikk med deg som har fungert veldig godt der jeg har prøvd den. Jeg har ikke sett noen andre som gjør akkurat det samme, selv om det sikkert finnes.

Her viser jeg både hva jeg gjør, og hvordan du kan gjøre det samme på bare noen minutter.

Så har du lyst til å få flere kundeuttalelser er dette en anbefalt måte å gjøre det på, OG du får samtidig tillatelse fra din kunde til å bruke den så du har ditt på ditt rene.

Podcasten “Markedskanalen” er startet av Preben Sangvik og han jobber også med EasyEdit som er løsningen som brukes i videoen.