Drevet av FlexWeb AS

(+47) 45059000

Kategori: tekstforfatting

Kjøp og salg handler om tillit, og rett tilbud til rett tid. Dette er viktig for å få ønsket respons fra din hjemmeside. Ikke bare fra en nettbutikk, men også fra en hjemmeside

Husk at all ønsket respons er viktig for deg: Påmelding på nyhetsbrevet, påmelding til et kurs, respons på et blogginnlegg – eller bestilling av et produkt. En annen type ønsket respons er at noen fyller ut skjemaet «Be om et møte», eller annen type responsskjema.

På EasyEdit har jeg nå skrevet et innlegg som heter «3 tips til en bedre firmahjemmeside». Der kan du lese om hvordan du kan be om respons, samt 2 praktiske forslag til hvordan du kan bygge tillit.

Les saken på EasyEdit.no

Read More

Preben skriver om bloggingDu har kanskje lest Blogging del1: Det viktigste ordet du kan bruke ved blogging“? – Her er neste tips du bør lese, fordi det kan hjelpe deg til å skrive blogginnlegg som folk faktisk leser!

Her avsløres det nest viktigste ordet…

Continue Reading…

Read More

Om blogging ved PrebenKanskje du har prøvd deg litt på blogging, men føler at det ikke fungerte fordi responsen var dårlig eller engasjementet uteble? -Eller kanskje du har lyst til å starte opp og lurer på hvordan du best kan skrive? Da bør du lese videre, fordi det kan hjelpe deg.

I setningene over er de viktigste ordene du kan bruke i din blogging nevnt. Kan du se hvilke ord det er?

Dersom du ikke ser hvilke ord det er, les videre, fordi i neste setning vil du se det første ordet…

Continue Reading…

Read More

Artikkel markedsføring

Det er penger i artikkel markedsføring: Men hvordan kan du lykkes med dette? – Vi har samlet sammen gode tips til deg som vil bruke artikkel markedsføring som en del av din suksess-strategi.

Continue Reading…

Read More

3 viktige faktorer i overskriften

Alle markedsførere vet at overskriften er viktig; Faktisk så viktig at den faktoren isolert sett påvirker salget mest. Hvordan kan du lage en god overskrift?

Continue Reading…

Read More
Enhanced by true google 404 wordpress plugin
Hopp til verktøylinje