Drevet av FlexWeb AS

(+47) 45059000

Stikkord: tjene penger på nett

Gratis hjemmesidekurs

Ønsker du å ha en firmahjemmeside som gir deg flere besøkende og kunder? Det er egentlig ikke så vanskelig, men det er noen ting du må ha på plass for at hjemmesiden skal «fungere». I over 14 år har vi levert hjemmesider til norske firma, og vi har gjort en del erfaringer.

Vi ønsker at flere skal få oppleve gleden av å lage hjemmesiden til sitt firma selv, og deretter vite hva de skal gjøre for å få flere kunder. Derfor lanserer vi nå et gratis kurs, der hvem som helst kan følge med og bygge sin hjemmeside. Kurset er lagt opp til at du kan lage din egen hjemmeside ved å kun bruke 4 timer i uken. Etter 3 uker vil din hjemmeside være på nett (dersom du følger kurset steg for steg), og de neste 3 ukene vil vi lære deg å markedsføre ditt firma på nett.

For å ha en levende dialog og kunne svare på spørsmål fortløpende har vi opprettet en egen Facebook-gruppe til kurset. Der kan du stille spørsmål underveis, og få hjelp av oss og andre flinke personer.

Første leksjon vil du finne inne i Facebook-gruppen til kurset. Meld deg inn i gruppen nå, så får du beskjed når kurset starter. (Første leksjon legges ut i februar)

Kurset tar for seg:

Basis:
1) Kjøpe domene
2) Sette opp hjemmesidekonto
3) Sette opp et webdesign
4) Sette opp struktur/ navigasjon
5) Sette inn innholdet, og gjøre hjemmesiden til din.

Få kunder:
1) Hvordan får flere kunder via Google
2) Hvordan få flere kunder via Facebook
3) Hvordan annonsere på Facebook
4) Hvordan automatisere

I tillegg går vi inn på hvordan du kan utforme din hjemmeside for å få flere til å respondere, og hvordan du kan få dine besøkende til å stole på deg. Dette er viktig for å få flere kunder.

Gå til http://hjemmesidekurs.no – og du vil bli tatt rett til Facebook-gruppen. Trykk på «Join» eller «Bli med»,og vi vil godkjenne deg. Fra du er godkjent medlem vil du ha tilgang til videoene, og kunne følge dem. Hvis du kan sette av ca 4 timer i uken, vil du ha komplett og live hjemmeside basert på EasyEdit-løsningen. Du kan velge en annen løsning å bygge med, men vi anbefaler å bruke den.

Er det virkelig gratis?

Ja, kurset er gratis. Du får også tilgang til å bruke EasyEdit-plattformen gratis i hele perioden der du bygger hjemmesiden din. Du kan selvsagt også bruke en annen løsning, men vi har ikke kapasitet til å svare på spørsmål om andre løsninger. Hvis du ønsker å ta i bruk din nye hjemmeside på EasyEdit så koster den kun 3300/ år + MVA. Du vil da ha norsk support, norsk redigeringsløsning – og du slipper å tenke på teknisk drift etc.

Hvem holder kurset?

Kurset holdes av Responspartner AS. Responspartner har holdt på med online markedsføring og salg siden starten av 2000-tallet, og er en sterk ekspertise innen søkemotoroptimalisering og webdesign.

 

Read More

7 fordeler ved eget affiliate program

Jeg nevnte sist at «alle» de store gjør det: De markedsfører seg via partnere, og vi kaller det affiliates markedsføring. Hva er så fordelene ved denne strategien?
Continue Reading…

Read More

Affiliate er en form for joint venture

Affiliate markedsføring kan være svært lønnsomt, og derfor tar vi en nærmere titt på dette. Her er del 2 i vår serie om affiliate markedsføring. Blant annet konkrete tips om hvordan du kan jobbe:

Continue Reading…

Read More

Tjen penger med 404 feil: Siden finnes ikke

Du har sikkert opplevd å komme til nettsider med den typiske standard feilmeldingen «404 – Denne siden kan ikke vises». Via denne feilmeldingen kan du faktisk tjene penger!

 

Continue Reading…

Read More

Det er ikke hvilken som helst nettside, men det er et fantastisk resultat: ABC Startsiden  har de siste årene hatt et resultat på over 40% av omsetningen.

Dvs at for hvér 100-lapp de har tjent, har de sittet igjen med over 40 kroner i fortjeneste. Dét er veldig bra, ikke minst på grunn av størrelsen: De omsatte for mer enn 200 mill de siste 5 årene.

I tillegg regner de med å øke omsetningen med drøye 2% ekstra i år, til tross for finanskrisen og et annonsemarked som har gjort at mange aviser har blitt lagt ned.

Hva betyr det for deg?

Du bruker nettet, ikke sant? – La dette være en god inspirasjon for deg til å jobbe smartere, og se vekst også i år 🙂

Ved å selge digitale produkter er det mulig å se resultatgrader som er uhørte i «den fysiske verden».

Jeg jobber med å få på plass en løsning som kan hjelpe deg og andre med å komme inn på dette markedet.  Har blitt litt forsinket, men har fremdeles prosjektet varmt – og vil ha det realisert 🙂

Du kan «melde deg på» her i denne tråden…

 

Hvordan kan man generelt jobbe smartere og tjene mer per krone omsatt? – Hva er dine råd?

 

Continue Reading…

Read More
Enhanced by true google 404 wordpress plugin
Hopp til verktøylinje