Om Estrategi – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Archive

Category Archives for "Om Estrategi"

Estrategi er i endring :-)

Denne sen-sommeren vil det skje endringer her på estrategi.

Så spørsmålet er: Hvorfor?

“For å gjøre estrategi.no bedre “

Estrategi.no har vært ufokusert i et par år, noe som har sammenheng med at jeg har hatt fokus på en del andre prosjekter og nettsteder.

Derfor har estrategi.no stagnert, og det egentlig med hensikt. Samtidig har jeg ikke ønsket å legge estrategi brakk, da jeg har hatt planer…

Les mer

Søkeoptimalisering

Det er ikke enkelt å selge søkeoptimalisering av nettsider, det hersker det stor enighet om, men hvorfor er det slik?

Den generelle oppfatningen av internett og viktigheten av rangering i søkemotorer er lav – dvs at de fleste firma som har en nettsidde er uvitende eller har lite kunnskap om estrategi.

Ringer du en campingplass og forteller at hvis du kan få bedriftens nettside til å rangere blant de 5 første artiklene på google såer det mange som sier, “ja men jeg er jo på google idag”, “nei kundene våre ringer hvis de vil ha overnatting”.

Det vi må gjøre er å øke kunnskapen om søkeoptimalsiering og hva en hjemmeside kan gjøre for salge og omsetningen til bedriftene.

Les mer

Estrategi Versjon 3 lanseres nå! (domenet flyttes)

Nå er tiden kommet som jeg har "drømt" om siden tidlig 2007: Nå lanseres mye av det jeg opprinnelig har ønsket at Estrategi skal være!

  • Et levende forum
  • Felles og separate blogger
  • Mer fellesskap for oss alle
  • PM som gjør det enkelt å kommunisere
  • Med mer: Små finesser som dukker opp etterhvert

Estrategi Versjon 3 blir også bedre integrert mot andre løsninger, slik som Twitter (du har muligheten i din profil), Facebook + sosiale bokmerkesider (Social bookmarking).

I tillegg til at Estrategi Versjon 3 er MYE raskere! – Nettopp tregheten var en stor ulempe med forrige versjon, men nå altså er det raskt.

Men jeg har ikke gjort alt selv:

Takk til Tom-Richard (TomRichard) for all hjelp!  Han har stått på like mye som meg med å sette opp den nye løsningen, teste, tilpasse og tilpasse igjen. Vi har hatt mange korte timer og lange dager sammen med dette prosjektet…

Utenom han er det nesten ingen som har visst hva vi driver med, og nå gleder vi oss til å høre responsen 🙂

– og respons kan du gi under så snart du har logget deg inn. Kommentarfeltet ligger klart under her!

Alle kommentarer fra artikler og blogger integreres rett i forumet, slik at du kan følge en sak både direkte i artikkelen/ bloggen – og i forumet. 

Jeg har mer å skrive, men nå lager jeg en video i stedet 😉

Mvh Preben

Les mer