Estrategi Versjon 3 lanseres nå! (domenet flyttes) – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Estrategi Versjon 3 lanseres nå! (domenet flyttes)

Nå er tiden kommet som jeg har "drømt" om siden tidlig 2007: Nå lanseres mye av det jeg opprinnelig har ønsket at Estrategi skal være!

  • Et levende forum
  • Felles og separate blogger
  • Mer fellesskap for oss alle
  • PM som gjør det enkelt å kommunisere
  • Med mer: Små finesser som dukker opp etterhvert

Estrategi Versjon 3 blir også bedre integrert mot andre løsninger, slik som Twitter (du har muligheten i din profil), Facebook + sosiale bokmerkesider (Social bookmarking).

I tillegg til at Estrategi Versjon 3 er MYE raskere! – Nettopp tregheten var en stor ulempe med forrige versjon, men nå altså er det raskt.

Men jeg har ikke gjort alt selv:

Takk til Tom-Richard (TomRichard) for all hjelp!  Han har stått på like mye som meg med å sette opp den nye løsningen, teste, tilpasse og tilpasse igjen. Vi har hatt mange korte timer og lange dager sammen med dette prosjektet…

Utenom han er det nesten ingen som har visst hva vi driver med, og nå gleder vi oss til å høre responsen 🙂

– og respons kan du gi under så snart du har logget deg inn. Kommentarfeltet ligger klart under her!

Alle kommentarer fra artikler og blogger integreres rett i forumet, slik at du kan følge en sak både direkte i artikkelen/ bloggen – og i forumet. 

Jeg har mer å skrive, men nå lager jeg en video i stedet 😉

Mvh Preben


Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.