FlexWeb AS lanseres – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

FlexWeb AS lanseres

Nå er vi endelig på lufta. Navneendring til FlexWeb AS har vært planlagt en stund, og nå begynner vi å rulle ut navnet og konseptet. Estrategi.no kommer til å bestå, men vi vil forandre nettsiden etterhvert. Forhåpentligvis til det bedre.

FlexWeb tilbyr å lage hjemmeside, komplett, for kun kr 7990,-  Kunden vil få tilgang til det lettbrukte kontrollpanelet for selv å senere endre på hjemmesiden. I stedet for å ha et utall forskjellige pakkeløsninger basret på funksjoner, så har vi valgt å ha én oversiktlig pakke med tilgang til alle funksjoner.

Alle hjemmesidene leveres med søkemotorvennlige adresser, lettbrukt meta-title og description felter, og på raske servere. Alt i alt viktig for god synlighet i Google.

Drift, webhotell, service, tekniske oppdateringer med mer er inkludert i servicekostnaden, og hver kunde står fritt til å legge til flere sider selv – uten ekstra kostnad.

Alle hjemmesider leveres mobiltilpasset, slik som eksmepelvis illustrert under.

Etterhvert vil vi også levere halvfabrikat hjemmeside, som gjør at de som ønsker å gjøre mest mulig selv skal kunne gjøre det, selv om man kan lite HTML og annen «koding».

Vi ser frem til fortsettelsen!

FlexWeb leverer mobiltilpassede hjemmesider

Preben O. Sangvik
 

Preben jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene. Se Responspartner.no for mer.