FlexWeb AS lanseres – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

FlexWeb AS lanseres

Nå er vi endelig på lufta. Navneendring til FlexWeb AS har vært planlagt en stund, og nå begynner vi å rulle ut navnet og konseptet. Estrategi.no kommer til å bestå, men vi vil forandre nettsiden etterhvert. Forhåpentligvis til det bedre.

FlexWeb tilbyr å lage hjemmeside, komplett, for kun kr 7990,-  Kunden vil få tilgang til det lettbrukte kontrollpanelet for selv å senere endre på hjemmesiden. I stedet for å ha et utall forskjellige pakkeløsninger basret på funksjoner, så har vi valgt å ha én oversiktlig pakke med tilgang til alle funksjoner.

Alle hjemmesidene leveres med søkemotorvennlige adresser, lettbrukt meta-title og description felter, og på raske servere. Alt i alt viktig for god synlighet i Google.

Drift, webhotell, service, tekniske oppdateringer med mer er inkludert i servicekostnaden, og hver kunde står fritt til å legge til flere sider selv – uten ekstra kostnad.

Alle hjemmesider leveres mobiltilpasset, slik som eksmepelvis illustrert under.

Etterhvert vil vi også levere halvfabrikat hjemmeside, som gjør at de som ønsker å gjøre mest mulig selv skal kunne gjøre det, selv om man kan lite HTML og annen “koding”.

Vi ser frem til fortsettelsen!

FlexWeb leverer mobiltilpassede hjemmesider

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.