Nå kan du tagge Estrategi – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Nå kan du tagge Estrategi

Vil du at det skal bli lettere å finne frem på Estrategi? – Begynn å tagge innholdet med ord du ville brukt. så gjør du det lettere for deg selv og andre.

 

 

Nederst i hvér artikkel er det nå et felt med tagger (nøkkelord) som andre har lagt til. Hvis du leser artiklen og tenker at det er andre ord du ville brukt som nøkkelord på artiklen, kan du nå selv legge dette til enkelt og greit.

 

Ved å benytte muligheten hjelpe du både deg selv og andre til å spore opp igjen artiklen senere. 

 

Hvis du for eksempel tagger denne artiklen med ordet "tagger", kan du senere finne igjen artiklen med å skrive http://estrategi.no/tag/tagger i nettleserens adressevindu.

 

I tillegg hjelper taggene deg med å finne relatert innhold enklere. 

 

Lurer du på epost markedsføring, kan du skrive http://estrategi.no/tag/epost-markedsføring i nettleseren, og vips får du en liste over alle artikler som er tagget med "eport markedsføring".

 

Vi håper og regner med at dette er en funksjon som vil brukes fremover, til glede for dem som ønsker å finne frem ennå lettere!

 

Mvh

Preben

 

 

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.