Estrategi: Ok, det var en tabbe – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Estrategi: Ok, det var en tabbe

Tirsdag 18. november lanserte vi en ny tjeneste her på Estrategi. Sannsynligvis en tabbe at vi ikke har gjort dette for lenge siden.

 

Klikk på Play-knappen for å begynne (vært tålmodig mens den laster ned videoen)

 

Kjære Estrategi-leser

Ingen skal si at vi ikke har produsert mye undervisningsmateriell om netthandel de siste årene her på Estrategi.no. Foruten alle gratis-artiklene og de sporadiske gratis-videoene vi sender ut til våre epostnyhetsbrev-abonnenter, så har vi fremstilt:

 • Et hjemmestudiekurs med Norges tjukkeste manual om online salg og markedsføring, med 6 DVDer og 8 lyd-CDer.  
   
 • Et dagsseminar i Oslo i april 2006. Et dagsseminar september 2007. Et i mai 2008.  
   
 • 5 månedlige "miniseminar i posten" nyhetsbrev med CD-Rom og arbeidshefte 2007.  
   
 • En "finn dine personlige styrker og svakheter innenfor netthandel" online personlighetstest, med online videoer som forklarer resultatet.  
   
 • En god håndfull lukkede Platinum coaching webinarer.

(Digresjon: Du fikk ikke sikret deg alt dette? Da aner du ikke hva du har gått glipp av, og hvor mye ditt nettsalg kunne ha økt med alle tipsene de andre Estrategi-
tilhengerne har lært og satt ut i livet. Du kan fortsatt rekke å kjøpe vårt DVD hjemmestudie kurs, og sørg for fremtiden å følge med når vi tilbyr nye produkter og seminarer fremover.)

Vi i Estrategi har et ensidig fokusert på online lønnsomhet og salg – enten vi snakker om det siste innen Google annonsering, søkemotoroptimalisering, annen online annonsering, tekstforfatting for web, webdesign som selger, osv.

Det er mange morsomme lidenskaper man kan ha. Å være Estrategi-tilhenger er sannsynligvis en av de mest lønnsomme.

Den enorme mengden av undervisningsstoff vi har produsert har hatt én noe uheldig og utilsiktet bivirkning: folk klager over at de ikke klarer å ta unna og fordøye alt, og implementere på sine nettsteder. De trenger tid til å absorbere alle tipsene og strategiene våre, diskutere dem litt grundigere, og se hvordan andre bedrifter setter dem ut i livet.

Våre tilhengere har mast om å få et diskusjonsforum, og ikke et hvilket som helst forum heller – men Norges beste, mest seriøse og mest lønnsomme forum for å
utveksle erfaringer og tips om lønnsomt nettsalg.

Vi hadde faktisk planene klare lenge. Preben hadde satt opp forumet i et bakrom på Estrategi.no. Men vi hadde ikke tid til å lansere det.

Historien som forandret alt

Alt dette endret seg nå i begynnelsen av november 2008. Jeg våknet og forsto at nå er tiden inne.

Her er historien om hva jeg opplevde.

På nettstedet mitt www.flavus.no, som selger språklæringskurs for PC og iPod, har mine foreldre og jeg i åresvis (siden 1996) solgt et av verdens beste
språklæringsverktøy.

Programvaren var superbra. Men ikke alle kundene fikk somlet seg til å ta verktøyet i bruk og begynne å lære seg fransk eller russisk eller en av de 14 andre språkene. Et par kunder har innrømt at de aldri fikk installert programmet på PCen en gang.

Så jeg lanserte i oktober et coaching-program med webinarer/videoer og 3 ukentlige epost med konkrete arbeidsoppgaver å gjøre. En kunde av polsk-kurset kunne f.eks. få eposten "I dag skal du jobbe med setningene 110-145 i Survival Phrases for Polish". Kundene fikk lekser å gjøre, som om vi var tilbake i barneskolen.

Og du verden hvor mye det hjalp! Folk skriver inn og takker for et kjempebra oppfølgingsprogram – nå har de jobbet mer på et par uker enn de har gjort siden de kjøpte kurspakken.

Det var da det slo meg. Norsk næringsliv må bli flinkere til å tilby oppfølging og "coaching" av sine kunder. Og vi må ta den samme medisin her på Estrategi og tilby ordentlig oppfølging av våre lesere – enten gratis eller til en rimelig penge.

Vi har produsert massevis av stoff (vidoer og seminarer og manualer), og mer spennende stoff vil komme i fremtiden. Men nå trenger vi et diskusjonsforum hvor norske e-markedsførere kan inspirere hverandre og utveksle erfaringer og tips, og sette handling og implementering i sentrum. Hvor vi alle får en konkret "ukens arbeidsoppgave", og etterpå diskuterer hvordan det gikk og hvor mye salget vårt økte pga. endringen.

Interessert i å bli med?

Her er vår plan.

Tirsdag 18. november åpner vi dørene for registrering til vårt åpne gratis Estrategi-forum. Vi skal gjøre dette til Norges beste åpne forum om salg og markedsføring på nettet. Vi har snakket om det i mange år på Estrategi. Nå har vi våknet og bretter opp ermene.

Tirsdag 2. desember starter en lukket kr. 97,-/mnd mastermindgruppe om Tekstforfatting for Web, ledet av undertegnede.

I 2009 vil en rekke andre lukkede betalings-grupper om ulike temaer åpne, ledet av Rune og Preben og andre håndplukkede e-strateger.

Dette blir 100% kvalitetsforum. Still gode spørsmål. Få suverene svar tilbake. Bli med i nettverket av landets ledende markedsførere som kan online salg
og lønnsomhet.

Husk – vi gir bort en gave til dere som er raske
og registrerer seg kjapt i det nye gratis
Estrategi-forumet.

Registrer deg innen 25. november og motta gratis Reimars mal for en e-forretningsplan, oppdatert for 2009.

 

Klikk her for å registrere deg i Forumet nå!

 

Mvh,

Reimar og Preben

 

Reimar