Led lys butikken satser videre! – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Led lys butikken satser videre!

Led lys fra Ledlysbutikken

Ledlysbutikken satser videre med ny design på nettbutikken og nå også fysisk led lys butikk!

 

Led lys er kommet for å bli: Med led lyspærer sparer du energi (mindre strømregning) og du slipper å bytte lyspære oftere enn ca hvert 10. år! I alle fall i teorien.

Levetid på led lyspærer

Led lyspærer har i utgangspunktet en levetid på 100000 timer, som tilsvarer drøyt 11 års kontinuerlig lysing. Men varme fra led enhetene reduserer levetiden, så vi opererer med ca 50000 timer – og dét betyr ca 50 ganger lenger levetid enn vanlige lyspærer. – ofte blir det mer.

For vanlige lyspærer slites raskere hvis det er bevegelser i huset, og det er det ofte. En dør blir slått litt hardt igjen, noen går i en trapp… Slike dagligdagse hendelser sliter veldig ofte hardt på lyspærer. Men ikke på led lys!

Farge på led lyspære

Mange har dessverre sett disse blå stygge fargene på led lys. Dette var den tidlige barndommen til led lys som vanlig lyskilde, og må ikke forveksles med dagens led lyspærer. I dag er det koselig lys med tilnærmet samme farge som vanlige lyspærer gir.

I tillegg kan man få klare farger, f.eks. røde led lyspærer til å erstatte bremselyspærene til bilen, eller grønne og røde pærer til bruk i båtlanterner.

Sjekk ut nye Ledlysbutikken.no !

 

 

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.