Estrategi.no lanserer versjon 4 – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Estrategi.no lanserer versjon 4

Nå lanserer vi estrategi.no versjon 4, og er stolte av det som nå kommer. Betydelig mer “community”, og ikke minst mer nyttig fremover for deg som vil bygge nettverk fremover.

I tillegg er det nå utvidet støtte for videoer, fra stort sett de fleste videodelingssider som YouTube osv. Det eneste du trenger å gjøre er å lime inn YouTube-linken til videoen, så har du video på din profil.

Du får også en “vegg” a la Facebook der du og andre kan skrive, samt mulighet for å oppdatere din status. I tillegg kan du tilknytte din Twitter-konto og evt blogg til din profil, slik at profilen din “lever”.

Absolutt all aktivitet du gjør gir deg poeng, og etterhvert vil vi benytte poengsummen din til konkurranser og annet moro.

Kjør på! – Vær aktiv på Estrategi – nå blir det gøy fremover!

Mvh Preben

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.