Trygt med kredittkort : bevis for sikker handel – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Trygt med kredittkort : bevis for sikker handel

I dag ringte de fra DnBNOR: Firmaets VISA-kort var forsøkt misbrukt på et amerikansk nettsted!  Krise? Neida. For det første var det kun forsøkt å trekke $ 3,85 – og for det andre ble dette oppdaget og avslørt av banken.

 

"Svindlere pleier noen ganger å trekke et lite beløp først, for å sjekke om kortet er aktivt", sa bankfunksjonæren.

I vår daglige jobb med EuroDent.no bruker vi VISA-kortet aktivt på nettet til å betale for varer og tjenester, som vi benytter for å utvikle og markedsføre vår tjeneste med formidling av tannbehandling i Budapest. Hvordan kortnummeret har blitt snappet opp og av hvem, er "umulig" å finne ut.

Rutinene fungerer

Uheldigvis kan noen mennesker bli livredde og aldri mer handle på nettet når de opplever noe slikt. Men faktum er at dette gjør meg personlig enda mer trygg på å bruke kredittkort på Internett.

For som man ser, så fungerer kontrollrutinene til banken siden:

  • svindelen ble oppdaget og avverget av banken, og
  • korteier ble varslet og kortet ble stengt. Nytt kort kommer i posten om en uke.

I tillegg sa bankfunksjonæren at beløpet som ble forsøkt trekket, blir dekket av banken.

Altså, eneste ulempen for meg er at jeg må klare meg uten bankkort en ukes tid. Liten pris å betale for å ha denne sikkerheten.

Mvh

Inge Meisal

Gjesteforfatter og driver av EuroDent.no – formidling av rimelig tannlege og tannbehandling i Budapest.

Ønsker du å få publisert din artikkel eller dine tanker? – Kontakt oss.

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.