Skattelistene har mistet den viktigste funksjonen – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Skattelistene har mistet den viktigste funksjonen

Skattelister til besvær

Jeg savner en viktig funksjon i skattelistene: En opplysning som har reddet meg mange ganger, men i år ble jeg skuffet over at skattelistene har mistet den viktigste funksjonen av dem alle.

 

I år er det nemlig ikke mulig å se fødselsdatoen til den du søker på. Jeg har testet, fordi nettopp denne funksjonen er den viktigste av dem alle – for meg. Jeg glemmer fødselsdatoer, og bare «vet at det nærmer seg».

Ett søk i skattelistene (samme hvilket år) har reddet meg. Gang på gang.

I år dukker kun fødselsåret opp, og det er bare nok til at man vet hvilket kort man skal kjøpe. Det er jo flaut å komme med et «gratulerer med 40-års dagen» kort, når vedkommende er 38 år…

Men det forteller meg ikke eksakt dato, som er viktigere for meg…

 

Overnevnte er vel sant for de fleste av oss?

Hvem trenger strengt tatt skattelistene? – Nyhetene (nettavisene) er fylt av dette, og jeg blir rimelig lei.

Så jeg måtte bare skrive en litt “out of the blue” sidekommentar…

I alle fall når skattelistene åpenbart ikke alltid stemmer, og viser et tall som ikke kan stemme. (Som er fakta i mitt tilfelle. – Jeg lurer på hvordan jeg har klart å betale huset, bilen, båten, brødfø min familie, hatt én måneds ferie i USA osv i fjor… )

 

Så hva mener du om skattelistene?

Bør vi tillate skattelistene fremover?

Hva er poenget med dem egentlig – utenom å skaffe “infoteinment”

Si din mening under:

 

 

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.