Gammelt gull som glimrer – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Gammelt gull som glimrer

Estrategi har vært på nett siden 1999 og det finnes en rekke gode artikler fra “gammelt av”. Så jeg tok et lite dykk i “skattekisten av gammel visdom”, og presenterer noen artikler jeg liker best:

To ferieminner : Reimar Vetne (tidl. redaktør og eier av Estrategi) kom hjem fra ferie og skrev en artikkel som “brant seg fast i meg”. Artikkelen mener jeg er fra før 2006, altså en tid da epostmarkedsføring var et fremmedord…

Hvor ble det av kundeuttalelsene? : Hva gjør at du selger mer? Noe som er enkelt, effektivt – og i de fleste tilfeller gratis? Jepp, du gjetter rett. – og her er både “reason why” og “hvordan”. Must read!

Øk nettsalget med deadline og begrensning : Driver du nettsalg MÅ du lese denne. Ingen vei utenom. Gjennomfører du dette i praksis vil du selge mer! – Det kan jeg nærmest garantere. Jeg har testet det, og det fungerer…

Har du spørsmål eller kommentarer så er forumet åpent 24/7

Mvh Preben


Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.