Tjente 200 mill på 4 år på en nettside – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Tjente 200 mill på 4 år på en nettside

Det er ikke hvilken som helst nettside, men det er et fantastisk resultat: ABC Startsiden  har de siste årene hatt et resultat på over 40% av omsetningen.

Dvs at for hvér 100-lapp de har tjent, har de sittet igjen med over 40 kroner i fortjeneste. Dét er veldig bra, ikke minst på grunn av størrelsen: De omsatte for mer enn 200 mill de siste 5 årene.

I tillegg regner de med å øke omsetningen med drøye 2% ekstra i år, til tross for finanskrisen og et annonsemarked som har gjort at mange aviser har blitt lagt ned.

Hva betyr det for deg?

Du bruker nettet, ikke sant? – La dette være en god inspirasjon for deg til å jobbe smartere, og se vekst også i år 🙂

Ved å selge digitale produkter er det mulig å se resultatgrader som er uhørte i “den fysiske verden”.

Jeg jobber med å få på plass en løsning som kan hjelpe deg og andre med å komme inn på dette markedet.  Har blitt litt forsinket, men har fremdeles prosjektet varmt – og vil ha det realisert 🙂

Du kan “melde deg på” her i denne tråden…

 

Hvordan kan man generelt jobbe smartere og tjene mer per krone omsatt? – Hva er dine råd?

 

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.