Splittest.no i beta om 2 uker – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Splittest.no i beta om 2 uker

Oppdatering: Det har drøyd med splitt test løsningen. Vi har testet og sett at den ikke har vært god nok, og derfor er programmerer i ferd med å endre på koden. Nå derimot forventer vi lansering i beta i løpet av desember. 🙂

 

Splittest.no lanseres for beta om ca 2 uker. Løsningen er klar for testing nå, men jeg er på ferie – og derfor venter jeg med lanseringen.

Gå til Splittest.no og meld din interesse nå! <<< <<<

Dette er den første løsningen på norsk som gjør multivariabel testing enkelt,- og som kan kombineres med metoder som gir raske og gode resultater.

Det er lett å måle flere varianter samtidig, og det er lett å måle konvertering i flere nivåer.

Splitt test løsningen er laget slik at den kan jobbe mot de fleste nettsider, blogger, nettbutikker med videre.

Gå til Splittest.no nå og meld din interesse for å være beta-tester. Du får gratis beta-test periode, samt garantert lavere pris enn det andre må betale når løsningen lanseres helt.

Ha en god sommer videre – jeg er tilbake om 2 uker – selv om jeg sikkert kommer innom innimellom 😉

Mvh

Preben

 

PS: Husk å gå til Splittest.no for å melde din interesse. Jeg vil sende epost når Splittest.no åpner opp for beta-testere.


Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.