Skadedyrproffen.no – nettbutikk som satser på gjør-det-selv skadedyrbekjempelse – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no
  • Home
  • Diverse

Skadedyrproffen.no – nettbutikk som satser på gjør-det-selv skadedyrbekjempelse

Nettbutikken Skadedyrproffen lanseres i disse dager, og der satses det mye fra start på god synlighet i Googles organiske treff. Målet er å dra i gang ok omsetning i løpet av de første månedene nettbutikken er åpen, og deretter skalere sunt. Dette krever god innsats, og det satses det på.

Skadedyrproffen eies blant annet av en skadedyrtekniker med mye erfaring fra mange av de største skadedyrfirmaene, og har vært ansvarlig for opplæring av nye skadedyrteknikere. Med det som bakgrunn er konseptet med Skadedyrproffen annerledes enn det som er i markedet i dag.

Kundegruppen er fra starten av “gjør det selvere” som ønsker å bli kvitt maur, bli kvitt rotter og mus og andre skadedyr som plager dem eller kan ødelegge hus og andre eiendeler. Ved å ha enkle steg-for-steg guider og gode priser så er håpet at mange vil finne frem til dem og benytte seg av tilbudene. Nå for tiden er fokus en del på musebørste som gjør det enkelt å stoppe mus før de kommer inn i huset.

Skadedyrproffen.no

Sjekk ut den nye nettbutikken innen skadedyrbekjempelse. Der kan du kanskje lære hvordan du kan holde maur unna kjøkkenet, hvordan du kan bli kvitt stokkmaur og hvordan du kan få has på rotter og mus selv.

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.