salg på nett – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Tag Archive

Tag Archives for " salg på nett "

Lage nettbutikk? Ny nettbutikkløsning

I lengre tid har vi utviklet og finpusset den nye søkemotoroptimaliserte nettbutikk løsningen – og de første pilotkundene er «live» med full trøkk.

Som ekspert innen søkemotoroptimalisering har jeg bygget inn mange flott funksjoner som virkelig kommer til sin rette i nettbutikken. Erfaringene er fantastiske!

Den første nettbutikken fikk i løpet av kort tid i overkant av hundre 1. side plasseringer i Google, som alle henter besøkende inn til nettbutikken fra Google.

Les mer på Responspartners side om EasyCart, og ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om å lage nettbutikk med denne løsningen.

Mvh

Preben – Responspartner Norge AS

 

Les mer

Tjente 200 mill på 4 år på en nettside

Det er ikke hvilken som helst nettside, men det er et fantastisk resultat: ABC Startsiden  har de siste årene hatt et resultat på over 40% av omsetningen.

Dvs at for hvér 100-lapp de har tjent, har de sittet igjen med over 40 kroner i fortjeneste. Dét er veldig bra, ikke minst på grunn av størrelsen: De omsatte for mer enn 200 mill de siste 5 årene.

I tillegg regner de med å øke omsetningen med drøye 2% ekstra i år, til tross for finanskrisen og et annonsemarked som har gjort at mange aviser har blitt lagt ned.

Hva betyr det for deg?

Du bruker nettet, ikke sant? – La dette være en god inspirasjon for deg til å jobbe smartere, og se vekst også i år 🙂

Ved å selge digitale produkter er det mulig å se resultatgrader som er uhørte i «den fysiske verden».

Jeg jobber med å få på plass en løsning som kan hjelpe deg og andre med å komme inn på dette markedet.  Har blitt litt forsinket, men har fremdeles prosjektet varmt – og vil ha det realisert 🙂

Du kan «melde deg på» her i denne tråden…

 

Hvordan kan man generelt jobbe smartere og tjene mer per krone omsatt? – Hva er dine råd?

 

Les mer