Nylansering! Estrategi.no i nytt friskt design – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Nylansering! Estrategi.no i nytt friskt design

Etter nesten 7 år (!) med så og si samme utseende, lanserer vi nye Estrategi.no. Nostalgien lenge leve, men nå er det tid for mer moderne design og flere muligheter. 

Helt siden Preben Olsen Sangvik tok over som eier og redaktør av estrategi.no har planen vært å gi deg som estrategi.no-leser ennå mer nytteverdi. Med denne oppdateringen starter "den nye epoken".  Nye funksjoner vil gi deg mer nytte, og oftere oppdatert innhold vil gi deg stadige drypp til motivasjon. Hva kan du egentlig forvente?

Nytt innhold og flere nyttefunksjoner! 
Reimar vil fortsette å holde koken med produksjon av nytt stoff og kursmateriell. Preben har per i dag produsert mest for aktualitetsbrevet (betalt nyhetsbrev), og vil nå debutere med nye artikler her på Estrategi.no – I tillegg vil han fortsette å bygge nye nyttefunksjoner for deg. Link bytte, guider og hjelpsomme funksjoner kommer med tiden.

Nytt design – for å gi plass til mer
Gjennom en spørreundersøkelse i vinter sa flere av dere at dere ønsker ennå flere artikler, mer "to-the-point" undervisning og mer video og lyd. For å få plass til dette, og for å gjøre nettmagasinet mer "up to date", har vi satset på en helt ny nettløsning.

Med vilje har vi beholdt den "gamle" Estrategi-looken (derfor orange farge), men med mer moderne fremtoning 😉

Nostalgi – for oss "gamle"
Her ser du hvordan estrategi var helt i begynnelsen. Blå logo og bruk av utbredt bruk av "@". Det var tider det…

Bildet er fra 17. august 2000 – få år etter at Internett begynte å bli tilgjengelig for "alle" og virkelig begynte å utbre seg. Hvis jeg ikke husker feil var det omtrent da jeg begynte å bruke GuleSider.no i stedet for CD-rommen fra Telenor.

Gammel estrategi.no design

Deretter senere det året (oktober) kom Estrategi.no slik vi kjenner den:
Siste versjon av estrategi.no

Dette var et kjapt tilbakeblikk, med respekt for hva som har vært gjort. Nå setter vi atter igjen fokus på fremtiden, og hva vi kan bety for deg!

Vi gleder oss over at du er her, og vi jobber for at din opplevelse av Estrategi.no skal være : Vel lest, sett og hørt!

Med vennlig hilsen
Preben & Reimar

admin