Norsk Internett Register svindler igjen – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Norsk Internett Register svindler igjen

Norsk Internett Register svindler igjen

Lar du deg lure? – Det er vår i luften, og svindlerene bak Norsk Internett Register starter opp igjen. Første gangen var vel i 2006, og etter det har mange norske bedrifter lat seg lure.

Strategien er å få deg til å – i god tro – sende inn skjemaet med korrekte opplysninger til det som kan oppfattes som et seriøst og kanskje statlig register. Men ved å signere på at alt er rett signerer du også på at de kan fakturere deg nesten 1000 Euro/ år.

Beløpet er for en annonse du kjøper på deres nettside. Mulig du faktisk får en oppføring, men det er uansett ren svindel:

Nettsiden til registeret (som er en .com adresse), er dårlig indeksert i søkemotorene – og per i dag har jeg ennå ikke sett en eneste henvisning til nettsiden gjennom annonser eller et annet sted. Ergo er det null trafikk å hente.

Resultatet for betalende “kunder” av registeret kan ikke være annet enn magert. Sannsynligvis null. Styr derfor unna dette registeret.

 

Har du mottatt et slikt brev?

Mvh Preben

 

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.