Estrategi.no var nede – nå skal feil være fikset – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Estrategi.no var nede – nå skal feil være fikset

I slutten av uken som var og nå i helgen var Estrategi.no nede i mange timer, og vi har jobbet med å feilsøke. Nedetiden kom av at vi i perioder stengte  webhotellet, og også sette nettsiden inaktiv i andre – fordi vi feilsøkte.

Feilen ble først funnet da vi importerte serverens logg fil inn i Responspartners nye statistikkløsning, og der var det veldig synlig hva som var feilen: 12 IP adresser har kjørt tusenvis av spørringer – som igjen har belastet MySQL serveren mer enn ønskelig.

Det så ikke ut som et angrep, men mer som en feil internt i nettsiden kombinert med en eller annen programvare som førte til ekstremt mange spørringer.

Nå skal alt være tilbake til normalt, noe server load viser.

Beklager hvis du møtte "stengte dører". Nå er vi tilbake, og lanserer snart nye spennende muligheter 😉

Mvh Preben


Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.