Brytes monopolet på Finn.no, Ny.no og Tinde.no ? – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Brytes monopolet på Finn.no, Ny.no og Tinde.no ?

Hvis regjerningen får det slik de vil, brytes et monopol som har vært i landet siden Tinde og Finn startet opp med boligprospekt på nett:

For i dag er det kun eiendomsmeglere  som har lov til å annonsere boliger på de respektive stedene. Dette har fornyingsdepartementet sett seg lei av, og har lagt ut et forslag på høring som vil tillate privatpersoner å legge ut prospekt selv.

Jeg antar at de annonsetjenestene det gjelder egentlig er positive til dette, da de faktisk kan tjene mer penger på det (tror jeg). Jeg antar nemlig at det er eiendomsmeglerne selv som har satt ned foten en gang i tiden, med at de kun vil annonsere der kun de slipper til…

Så blir det spennende da, om vi lan legge ut våre egne hus for salg selv, eller om vi fremover blir nødt til å bruke megler.

Hvs ønsker du?

 

 

Preben O. Sangvik
 

OBS: Sjekk ut podcasten "Markedskanalen" på facebook. <<< Preben Sangvik jobber i Responspartner AS og har mye kompetanse på både online markedsføring, webteknisk og design - og god erfaring med å knytte dette sammen til en helhet som fungerer for kundene.