statistikk – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Tag Archive

Tag Archives for " statistikk "

Hvilken pixel-bredde er riktig å bruke på din hjemmeside?

Ok, du jobber med et nytt design til hjemmesiden din. Hvor bredt bør designet være?

Dette er jo en smakssak, og noen simpelthen elsker design som tilpasser seg sidebredden. Det gjør ikke jeg, fordi jeg føler jeg mister muligheten til å presentere nettsiden akkurat slik jeg vil.

Dermed må bredden låses til en gitt bredde, angitt i pixler.

Hvilken pixel-bredde er den optimale?

Les mer

Webstatistikk

Hva er egentlig poenget med webstatistikk? Jeg mener, det finnes så utrolig mange webstatistikk løsninger der ute – både gratis og betalte.

Noen er fornøyde med bare å se hvor mange som kommer inn på nettsiden, mens andre ønsker å se mer. Jeg er blant de  siste. 🙂

Klart: Webstatistikk som sier antallet personer som kommer inn på nettsiden- og fremstiller utviklingen grafisk – kan jo si nettopp noe om utviklingen. Trender er viktige å fange opp.

Men som nevnt: Dét er ikke godt nok for meg. Jeg har egentlig aldri vært helt fornøyd med Google Analytics  heller. Det tar tid å få ut de tallene som jeg synes er viktigst.

Derfor har vi i Responspartner etablert Webanalytics – der vi kan lese av så utrolig mye mer, noe kundene våre vil få mye glede av:

På grunn av høyt arbeidstempo har jeg ennå ikke fått laget den videoen jeg har lyst til å vise her, men summen er at vi har forbedret konverteringen på en nettside med ca 400%.

Dét er jo noe å skrive hjem om.

Vi kunne sikkert fått det til uten statistikk løsningen vår, men den viser altså hvilke endringer som har effekt – og hvor mye…

Håper å få laget den videoen snart 😉

Mvh Preben

Les mer