Annonse management løsninger – Internett markedsføring | epost markedsføring | søkemotoroptimalisering – estrategi.no

Annonse management løsninger

Lyst til å selge annonsene på nettstedet ditt selv, og trenger en annonse-server? Her er oversikten.

Har du evner, tid og pågangsmot til å selge annonsene på nettstedet ditt selv, kan det være en del penger å tjene. Du beholder hele salgssummen selv, får profilert nettstedet ditt bedre overfor den enkelte annonsør, og kan skreddersy annonsepakker til den enkelte annonsør bedre enn de store annonsenettverkene kan.

Annonsørene forventer derimot å få tilgang til like god statistikk over kampanjene sine som de får fra de store aktørene. Ergo må du legge inn annonsene i en annonseserver, som vil levere akkurat det antall visninger eller klikk annonsøren har bestilt, og gi annonsøren skikkelig statistikk.

Her er en oversikt over noen løsninger.

Programvare du installerer

Ønsker du å kjøpe en programvareløsning en gang for alle? Her er noen gode programmer i ulike priskategorier som installeres på din egen webserver.

Utenlandske ASPer

Har du ikke tilgang til å installere et annonseserver-program på webserveren (f.eks. hvis du leier plass på et webhotell), kan du få det som en leid tjeneste fra en ASP (application service provider). Applikasjonen ligger da på ASPens maskiner, og du betaler en månedlig avgift for tjenesten – ofte basert på hvor mange annonser som ble vist i perioden.

ASPer i Norge

 

admin