Hei, Gjest!

Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tips: Hvordan bli synlig i Google? ( søkemotoroptimalisering)

#1
Alt ligger til rette for at din hjemmeside skal bli synlig i Google. Spesielt dersom du bruker EasyEdit.no. Men det er noen ting du må sørge for:

1) Sørg for at du har pekt ditt domene til rett IP adresse, og at du ikke bare har videresendt domenet til din easyedit.no nettside. (Du kan sjekke her)

2) Sørg for at du får linker inn fra andre hjemmesider. Det kan være et forum, en blogg eller en eller annen hjemmeside der du får lov til å legge ut en link. 

TIPS 1: Du kan bli medlem her og poste et innlegg her, og der legge link til din hjemmeside.  

TIPS 2: Legg link til din hjemmeside i din signatur i forumet, og bli aktiv her. Da får du linker til din hjemmeside "automatisk". 

3) Sørg for at du lager i alle fall én side på din hjemmeside som heter det samme som det ordet / den frasen du ønsker å bli funnet på i Google. (Dette er den enkel varianten.)

Altså: Dersom du ønsker å rangere på ordet "blå snømåke", sørg for ta du lager en side på din hjemmeside som heter "Blå snømåke". Eller ideelt sett et par ord til, slik som eksempelvis "En blå snømåke jeg anbefaler". Samt bruk frasen "blå snømåke" flere ganger i teksten. aller helst med synonymer. Slike som "snøskuffe", "spade" med mer. Tenk også bruk av verb: "Å grave med spade" f.eks. 

Ideelt sett burde du linke til denne siden fra andre nettsider også, med linkteksten "blå snømåke" og selvfølgelig også bruk synonymer. Bruk aller helst noen generelle fraser også som "Klikk her", "Se mer her" og andre naturlige variasjoner.

Du bør også endre meta-informasjonen (Kontrollpanel => Sidens navn (venstre kolonne) => Fane: "Synlighet i Google" ) Tenk på "Overskrift for Google" som en annonseoverskrift, og "Beskrivelse for Google" som en annonsetekst. Husk å bruke dine søkefraser der. Men ikke mer enn 1-2 ganger i alt. 

4) Skriv en nyhet en gang i blant, og link aller helst fra nyheten til den siden du vil rangere godt på. Bruk samme regel på linktekst som nevnt over.

5) Del nettstedet ditt på Facebook, LinkedIn og andre sosiale medier du bruker. Husk også å opprette en Facebook-side der du linker inn til din hjemmeside (offisielt nettsted).


Dette er noen raske, men gode, tips om hvordan din hjemmeside på LageHjemmeside kan rangere godt og bli bedre synlig i søkemotorene.

- - - -

Her er noen KONKRETE tips til hvordan du kan få flere linker:

FRA FORUM:
Dersom du er aktiv i forskjellige forum, sørg for at du i signaturen linker til din nettside. Aller helst med linktekst der ordene er de samme som du ønsker å rangere på.

I mange forum brukes det BBcode. Da ser en link slik ut:


Kode:
[url=http://www.easyedit.no]Ordene du vil rangere på[/url]Men her i dette forumet kan du bare bruke "kjettingen" i redigeringsverktøyet.

Det spiller liten rolle om det er norsk eller engelsk forum du linker fra. Men ikke spam. Tilfør noe som er av nytte til forumet og dets brukere.


FRA ARTIKKELDATABASER
Du kan med fordel også skrive artikler som du f.eks legger på webartikler.com - da også med link til din hjemmeside.


FRA BLOGGER:
Kommenter i blogger. Legg inn din www-adresse der det passer. Ikke spam og legg inn "tomme kommentarer", men bidra med positive innspill og kommentarer.

Dersom det er blogger som driver innen ditt fagfelt, spør om du kan gjesteblogge. Dvs. at du skriver et innlegg i bloggen, og gjennom det innlegget kan linke til din hjemmeside. Da bygger du gode linker samtidig som du tilfører positiv informasjon på nettet.


Dersom du ønsker eller trenger flere funksjoner og muligheter i redigeringsverktøyet, så kan du prøve http://www.easyedit.no

Hva dersom dette er for mye jobb, men synlighet i søkemotorene er viktig for deg?

Få hjelp:
Du kan kjøpe tjenesten fra http://flexweb.no/seo som kan hjelpe deg å bli synlig. Du vil få hjelp til å optimalisere din hjemmeside, samt få hjelp til aktiv og positiv linkebygging. 

Har du spørsmål om SEO, så skriv gjerne spørsmål under her eller i en egen tråd.Stikkord: seo , søkemotoroptimalisere , synlig i google, indeksert i google, søkemotor
 Svar

Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd
Forfatter
  /  
Siste innlegg
Svar:: 5
Visninger:: 313
27-01-2012, 03:22
Siste innleggPreben O. Sangvik
Svar:: 2
Visninger:: 222
18-11-2011, 20:01
Siste innleggmaikl10

 
Gå til forum: