Hei, Gjest!

Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hvordan tjene penger?

#1
Hvilke metoder finnes for å tjene penger online?

Har selv prøvd google adsens uten hell :-(
 Svar
#2
Uhmm... metodene er vel begrenset til din fanatsi i utgangspunktet.Du kan mer eller mindre tjene penger på alt via internett, all den tid du tenker på at du skal selge info, ikke gi den bort gratis.

Selvsagt kan du også selge fysiske produkt, enten via affiliate avteler, via dropshipping eller ved å faktisk selge dem selv.

Du kan selge alt fra bomull til jetfly, og tjene på hvert eneste salg.

Du kan få betalt for å skrive tekst, redigere bilder, redigere filmer eller musikk.

Den eneste begrensingen som faktisk finnes på internett er din egen fantasi.btw: adsense er jækla dårlig om du ikke har volum med besøkende Wink
 Svar
#3
Picxx har helt rett - kun din egen fantasi som setter begrensningen.Jeg vil legge til to tips:[ul][li]Finn på noe gøy som passer med dine talenter og interesser. Adsense-modellen som du har prøvd (skrive masse innhold og håpe på annonseinntekter med Google som annonseselger) er dårlig hvis du ikke liker å skrive - du går fort lei. Og snarveien ved å slenge ut masse innhold som du ikke selv har skrevet krever enten en del penger (betale skribenter på Elance e.l.) eller legge ut dårlig og generisk innhold som er gratis-tilgjengelig eller rimelig å kjøpe rettighet til. Problemet er at dårlig innhold = lite trafikk = små annonseinntekter

[li]

[/li]Noen inntektsmodeller har statistisk større sannsynlighet for å lykkes enn andre. Adsense modellen har nok 99 ofre i grøftekanten for hver suksesshistorie. Men det er selvsagt de få suksesshistoriene vi alltid leser om og som inspirerer nye forsøk. Å selge fysiske varer på nettet, som et supplement til andre eksisterende salgskanaler, er nok den statistisk mest suksessrike. Man har allerede en lønnsomt gesjeft i den "virkelige" verden som man ønsker å utvide med nettsalg. Hvis du ikke selv har en lønnsom bedrift, så bli en forhandler eller en konsulent for et firma som gjør det brukbart offline men har null peilig og lite/intet salg online. Det er mange veier til online suksess. Hvis du er desperat etter inntekter og suksess, vil jeg anbefale en modell med statistikken på sin side.[/li][/ul]
 Svar
#4
Kan noen vise meg en nettside som tjener penger slik at jeg får en ide til hvordan det gjøres? Jeg er SÅ blaaaaaaaaaank på dette her :-(Så adsens er ikke veien å gå altså?
 Svar
#5
For å tjene penger må du ha et forretningskonsept som fungerer. Noen bare "snubler over det", men de fleste av oss må starte med en idé - og utvikle denne til å bli veldig lønnsom.Det er relativt enkelt å tjene penger på AdSense. Dvs teorien er enkel, men i praksis krever metoden mye jobb - av deg eller andre...Du trenger følgende:Mye trafikk/ mange besøkende

AdSense-konseptets kjerne ligger i at du må skaffe din nettside masse trafikk, dvs mange unike besøkende, som selvfølgelig skal klikke på dine AdSense annonser.Du kan betale for trafikken, eller skaffe den gjennom diverse metoder for å få mange besøkende.

AdSense annonser som gir mye inntekt per klikk

Dét betyr at du må bygge nettsider som omtaler emner som har høy konkurranse i markedet. For høy konkurranse gjør at folk byr mer per klikk i AdWords, og følgelig at du får høyere inntekt per klikk.Eksempelvis vil jeg anta med stor sikkerhet at du vil tjene mer penger p en nettside som omhandler slankeprodukter, enn en side som omhandler binderser...

AdSensemetoden er derfor ofte bedre til å bidra til bi-inntekt til en nettside, enn å være hovedformålet med siden. Når det er sagt finnes det folk som tjener en ekstremt god inntekt på AdSense. - men jeg vet ikke om noen her i Norge faktisk.Jeg vil heller foreslå at du fokuserer på affiliate markedsføring eller finner dine egne infoprodukter å selge.Her har du en lett oversikt (mangelfull men allikevel verdt å lese) over en måte å bruke blogg og tilsvarende til å tjene penger:

Hva er web 2.0
 Svar
#6
Ved å lese litt rundt om på nettet har jeg kommet frem til konklusjonen om at man må gå til utenlandske nettsider for å finne folk som tjener mye penger på nettet.Selv ikke "guruene" i Norge kan skryte av å gjøre seg rike på nettet (ifølge skattelistene).
 Svar
#7
Tips:

Skattelister kan gi veldig feil inntrykk av reelle inntekter, for stort sett har næringsdrivende egne firma som inntekten går på - og slettes ikke alltid tas pengene ut til eget forbruk (lønn og utbytte) - men reinvesteres fra firmaet inn i andre firma osv.Når det gjelder å tjene virkelige store penger på nettsalg er det en kjennsgjerning at det i Norge er ca 2,5 mill potensielle kunder (hvis du er heldig) - mens det utenlands er... i alle fall milliarden...Så er spørsmålet om du er fornøyd med å tjene god epenger på nettet, eller om du ønsker å "slå alle rekorder". Uansett er det ikke tvil om at det er hardt/ smart arbeid som gjelder. WinkKona jobber med et prosjekt som skal lanseres i løpet av Q2 , og det vil lansseres først i Norge for testing - deretter internasjonalt (pga kundemengden).
 Svar
#8
Hei igjenØnsker å svare på de fjernede innlegg!Du ba om tips om hvordan man kan tjene penger på nettet, du fikk tips og tipsene blir fjernet (skjønner ikke hvorfor, trodde dette var et diskusjonsforum)Jeg tjener ok på å svare på undersøkelser, sikker passer ikke for alle og man kan ikke tjene nok til å kunne slutte å jobbe!Får gratis varer via å være mystery shopper, blant annet 100,- kr i bensin i uke, få betalt for å spise på restaurant og div. andre varer man får betalt for å gå å shoppe for. Igjen dette passer ikke for alle. WinkAffiliate marketing er ok dersom man satser globalt. Det var veldig greit å motta en sjekk for $100 i romjula.Gratis kurs i hvordan man går fram på 15dayscash (ikke tro at det er min side bare fordi jeg nevner den, men de fleste sider tar betalt for samme informasjon)Adsens har jeg ikke prøvd, men kanskje jeg skal prøve dette også.

Denne siden tjener kanskje ok på det siden de har annonser fra Google på siden.De som tjene masse penger gidder nok ikke å fortelle hvordan på slike sider. Jeg hadde nok ihvertall hatt bedre ting å gjøre. Confusedide:Lykke til! B)PS Spam er uønsket e-post, og kan ikke sammenlignes med diskusjon på et forum side
 Svar
#9
Preben skrev:

Siter:Skattelister kan gi veldig feil inntrykk av reelle inntekter, for stort sett har næringsdrivende egne firma som inntekten går på - og slettes ikke alltid tas pengene ut til eget forbruk (lønn og utbytte) - men reinvesteres fra firmaet inn i andre firma osv.


Men det er vel ingen norske "guruer" som har passert millionen per år i overskudd bare med nettsalg. Kanskje ikke en halv million engang...Eller tar jeg feil?
 Svar
#10
For å være helt ærlig vet jeg ikke hvem du omtaler som "guruer" i Norge, og ikke vet jeg svaret på spørsmålet ditt heller...Jeg har gitt mitt svar over når det gjelder Norge versus utlandet som marked. Diskusjonen her handler om å tjene penger, ikke diskutere hvem som tjener penger eller ikke.Skal man selge rene informasjonsprodukter tror jeg det er riktig å satse mest utenlands.Vil man selge fysiske produkter er nok Norge/ Scandinavia mer riktig marked, om man ikke vil satse på drop shipping.
 Svar

Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd
Forfatter
  /  
Siste innlegg
Svar:: 11
Visninger:: 119
19-12-2009, 23:50
Siste innleggsalg

 
Gå til forum: