Hei, Gjest!

Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Heller Google enn VG Nett

#1
Storbanken Nordea er overrasket over den store virkningen av målrettede annonser på Google. Det gir mersmak.Se artikkel her:

e24.no/spesial/article2817722.eceNoen som har lignende erfaring fra VG nett eller banner fra gulesider.no sammenlignet med Google adwords ?
 Svar
#2
Dette er en artikkel fra slutten av 2008, og dette er nok fremdeles sant: Google AdWords henter inn langt merinteresserte brukere enn annonsering på VG.no og på andre nettaviser.Personlig har jeg ikke erfaring med bruk av VG-annonsering, men mine kunder har fortalt at det stort sett er "branding" - og ikke alltid mye salg.Altså: En annonse på VG.no kan generere veldig mange besøkende på kort tid, men da de besøkende ikke er pre-kvalifisert - så er konverteringen (salgsraten) dårlig.Til sammenlikning er en besøkende som komme fra en annonse i Google ofte mer kvalifisert (interessert i det du tilbyr) - da de som oftest har aktivt søkt etter din vare/ tjeneste. (Gjelder da i søkenettverket.)Estrategi har sagt siden 2005: Bruk først Google AdWords, og når du ikke lenger klarer å få flere besøkende derfra (maks 9%) så bruk deretter penger i andre medium til å markedsføre deg i. - Jeg mener at i de fleste tilfeller så gjelder dette fremdeles.Eneste unntaket er da søkemotoroptimalisering (SEO), som jeg selvfølgelig anbefaler de absolutt fleste å sette av en post i budsjettet til til enhver tid. SEO gir oftest ikke avkastning på kort tid, men definitivt på lang sikt. (Dersom man velger rett samarbeidspartner.)
 Svar
#3
Siter:maikl10 post=2932 wrote: Storbanken Nordea er overrasket over den store virkningen av målrettede annonser på Google. Det gir mersmak.Se artikkel her:

e24.no/spesial/article2817722.eceNoen som har lignende erfaring fra VG nett eller banner fra gulesider.no sammenlignet med Google adwords ?
http://www.casino-online.no/pokerodds
 Svar

Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd
Forfatter
  /  
Siste innlegg
Svar:: 5
Visninger:: 196
27-01-2012, 03:22
Siste innleggPreben O. Sangvik

 
Gå til forum: