Hei, Gjest!

Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bruker du Twitter - og evt hvordan?

#1
Det er MYE i media om Twitter. I 2007 (det er allerede så lenge siden) kom Twitter som en komet. Noe som vi ikke hadde forutsett: Mikroblogging :-)Men bruker vi det?Hva er dine vaner:Bruker du Twitter? - og er det strengt privat eller som et markedsføringsverktøy?
 Svar
#2
Jeg fikk konto hos Twitter idag og skal prøve dette i markedføringssammenheng og se hva dette kan føre med seg.
 Svar
#3
Spennende.Hvordan tenker du å bruke det?
 Svar
#4
Jeg bruker Twitter både privat, og til markedsføring av mine to nettbutikker.Til markedsføring sender jeg ut små annonser om nyheter og gode tilbud.Jeg bruker et lite program som heter Seesmic Desktop for å kunne har alle tre kontoene åpne på en gang.Her er jeg på Twitter:http://twitter.com/seducenohttp://twitter.com/mingavehttp://twitter.com/steehans (privat)
 Svar
#5
Litt usikker enda, men jeg ser at det er en på forumet som legger ut små annonser via twitter. Kanskje det kunne vært noe
 Svar
#6
Vet du noe om hvordan responsen er på disse annonsene?
 Svar
#7
Ja det er spennende å få svar på Steen:Hvilken respons får du på Twitter-annonsene dine?
 Svar
#8
Dette er fortsatt i oppstarten for meg, så mye trafikk har jeg ikke hatt derfra ennå.Jobber foreløpig med å bygge opp "tilhengerskaren" som vil følge meg på Twitter Wink Mye av jobben ligger nok her!Har vel funnet ut at det beste er å legge ut annonse om et bestemt produkt/kampanje, som vekker nysgjerrighet....kanskje med stort avslag i pris eller lignende.Men det er en spennede, og ikke minst enkel markedskanal.
 Svar
#9
Jeg tenker å skrive litt om dette med hvordan man bygger en tilhengerskare på Twitter.Har du noen idéer om dette?
 Svar
#10
Tror det er et par ting som er viktig her:Skriver man regelmessige innlegg, sees disse av mange, og noen blir tilhengere. Legger man seg til som tilhenger hos andre, får du også ofte de som tilhengere selv. Tror det er viktig å finne tilhengere som har interesser som tilsvarer det du selger.Søk disse opp med søkerverktøyet til Twitre.noDette er noen tips...men det er sikkert flere gode der ute Smile
 Svar

Tråder som kanskje er relaterte til denne...
Tråd
Forfatter
  /  
Siste innlegg

 
Gå til forum: