Forum for hjemmeside, nettbutikk og markedsføring på nett
Hvordan få suksess med din hjemmeside? - Utskriftsvennlig utgave

+- Forum for hjemmeside, nettbutikk og markedsføring på nett (https://estrategi.no/forum)
+-- Forum: Åpne forum (https://estrategi.no/forum/forum-apne-forum)
+--- Forum: Salg og markedsføring på Internett (og ellers) (https://estrategi.no/forum/forum-salg-og-markedsforing-pa-internett-og-ellers)
+--- Tråd: Hvordan få suksess med din hjemmeside? (/svar-hvordan-fa-suksess-med-din-hjemmeside)Hvordan få suksess med din hjemmeside? - Preben O. Sangvik - 07-07-2017

En NØKKEL til suksess er å stille de riktige spørsmålene.

Her er et eksempel fra da vi ØKTE responsen (salget) fra en hjemmeside med 533%:

Dette var en annonse-hjemmeside der folk kunne legge inn sine egne annonser, og det jeg deler her var nok hovedgrunnen til at den ble så suksessfull som den ble. Kombinert med god søkemotoroptimalisering ble denne nettsiden Norges største gratis annonseside for rubrikkannonser på nett. 

Selv om dette gjaldt en annonse-nettside, så vil dette fungere for deg. Det fungerer for alle nettsteder der man vil at den besøkende skal utføre en eller form for handling. Alt fra å trykke på Facebook-like, til å kjøpe et produkt eller bestille en tjeneste.

Du lever av responsen du får fra hjemmesiden, uansett om det er potensielle kunder som tar kontakt - eller faktisk salg der og da. - Du kan øke antall nye besøkende til din hjemmeside (reklame/ annonser/ SEO), eller forsøke å få flere henvendelser fra dem som allerede kommer.

Ved å stille spørsmålene:
"Hva ønsker VI at en besøkende skal GJØRE på nettsiden vår?" (f.eks kjøpe et produkt, sende en henvendelse eller abonnere på nyhetsbrevet)

"Hvordan kan hjemmesiden hjelpe kunden til å gjøre dette?" (handlingsutløsende tekst, piler, veiledninger etc)

..så fant vi noen løsninger vi ville teste ut for en hjemmeside. Etter at vi hadde utført endringene, OG etter å ha testet litt, målte vi at responsen (antall innmeldinger) økte med over 5-gangen!

Med samme antall nye besøkende på hjemmesiden fikk man altså 5 ganger mer igjen!

Dette kan du også gjøre!

Prøv å still deg spørsmålene over.

(Kortversjonen av Nøkkelen til suksess )


RE: Hvordan få suksess med din hjemmeside? - bilverkstedweb - 21-08-2017

Det er mye enklere å tenke ved å stille spørsmål...